У КЛУПЦИМА – Сређивање Болничког потока

У јунским поплавама део Клубаца у близини Болничког потока био је највише угрожен,  поплављено је петнаест стамбених објеката. Непосредно након поплава министарка здравља Даница Грујичић и градоначелник Лознице Видоје Петровић обишли су поплављена домаћинства и на лицу места се уверили у размере штете коју је поплава изавала.

Председник Савета месне заједнице Клупци Милета Митровић, каже да је одмах после пописа материјалне штете настале услед поплаве, дат налог ЈКП „Наш дом“ да се овај поток и сви бујични потоци који су означени као критичне тачке у Клупцима у време обилних падавина очисти.

– Радови на чишћењу корита Болничког потока у дужини од око километар трају већ десет дана. По завршетку радова поток ће имати већи капацитет а самим тим биће повећана безбедност наших мештана и њихове имовине.Када радови на овом делу буду готови прелази сена чишћење осталих кишних канала – истиче Митровић.

Како каже, у свим овим пословима заједно са локалном самоуправом учествује и Савет ове месне заједнице и мештани који су угрожени све чешћим поплавама које изазивају катастрофалне последице у овом делу града.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРИЈАВЕ НЕЛЕГАЛНИХ ОБЈЕКАТА ЗА ПРИКЉУЧКЕ – Поднето 150 захтева

У ПАСКОВЦУ – Санирају кров на дому културе

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )