Драги читаоци,

Драги читаоци,

Лозничке новости су данас покренуле једнократну кампању групног финансирања која ће трајати наредних десет дана, а са циљем стварања услова за даље унапређење нашег рада.

Како смо приметили да видео-садржаји које повремено објављујемо на нашем јутјуб каналу и друштвеним мрежама наилазе на добар одзив гледалаца и пошто сте  показали велико интересовање и често нас питали зашто не пласирамо више садржаја те врсте, решили смо да вам изађемо у сусрет.

Да бисмо то могли да урадимо у овом тренутку, одлучили смо да спроведемо кампању групног финансирања током које ћемо прикупити део средстава потребан за успешно спровођење таквог подухвата.

Са вама смо већ скоро 14 година, заједно смо градили Лозничке новости као објективан и независан медиј чији се новинари труде да све оно што вам је битно сазнате из поузданог извора информација.

Да бисмо даље напредовали и наш рад подигли на виши ниво потребно је да закупимо и уредимо простор у којем ћемо моћи да снимамо прилоге и емисије које ће вам привући пажњу. Такође, потребно је и да набавимо неопходну опрему.

Наш циљ је да прикупимо најмање 180.000 динара, а оптимално 450.000, пошто смо део потребних средстава већ обезбедили из сопствених извора и кроз пројекат ”Media for All” чија се реализација ближи крају.

Позивамо вас да наставимо заједно да унапређујемо рад Лозничких новости уверени да знате да смо увек били уз вас па и онда када други нису.

Донације, у складу са вашим могућностима, можете уплатити преко текућег рачуна Лого д. о. о, издавача Лозничких новости, а подаци за уплату су следећи:

ЛОГО д.о.о.

Владе Зечевића 4

Лозница

265-6810310000407-57

Рајфајзен банка

Сврха уплате: Донација

Хвала вам што сте уз нас све ове године!

Редакција ЛН

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )