КАРАТЕ: ПРВЕНСТВО И ШКОЛCКО ПРВЕНСТВО УЖЕ СРБИЈЕ – Успешни каратисти из Бање Ковиљаче

Сениорско Првенство уже Србије одржано је у недељу у Чачку, а упоредо са њим и Школско првенство уже Србије. Успешни су били каратисти два клуба из Бање Ковиљаче – Гучева и Шампиона.

На сениорском Првенству уже Србије такмичарка КК Гучево Марија Бојић освојила је сребрну медаљу у борбама каратисткиња до 50 килограма, а друго место заузела је и Бранкица Неговановић, такмичарка Шампиона, у борбама сениорки до 55 килограма.

На школском првенству такмичари су освојили низ медаља. Каратисти Гучева Лазар и Јован Живковић, Вукова спомен-школа, Тршић, освојили су златне медаље у борбама ученика седмог и осмог разреда. Лазар је победио у категорији лакших од 50 кг, а Јованб у конкуренцији лакших од 40. Златне су биле и ученице ОШ ”Вера Благојевић”, Бања Ковиљача, Николина Максимовић, борбе пети и шести разред више од 40 кг, и Тамара Лазаревић, борбе пети и шести разред више до 40 кг.

Бронзане медаље припале су Бојићевој, СШ ”Свети Сава”, Лозница, борбе ученица трећег и четвртог разреда лакших од 53 кг, и Сањи Стевановић у борбама ученица петог и шестог разреда основних школа тежих од 40 кг.

Каратисткиња КК Шампиони Бранкица Неговановић донела је лозничкој Средњој економској школи златно одличје у борбама ученица трећег и четвртог разреда лакших од 59 кг. Злато је припало и Милану Неговановићу, ОШ ”Вера Благојевић”, који је био најбољи у борбама ученика петог и шестог разреда лакших од 40 кг.

Сребрну медаљу освојила је Валентина Вукашиновић, Средња економска школа, у конкуренцији ученица првог и другог разреда лакших од 47 кг. Бронзане медаље из Чачка су донели Марко Вукашиновић, ОШ ”Вера Благојевић”, у борбама ђака седмог и осмог разреда лакших од 50 кг, и Тијана Мијаиловић, ОШ ”Кадињача”, у борбама ученица петог и шестог разреда лакших од 40 кг.

У Чачку је одличје освојио и Богдан Неговановић, члан КК Шампиони са Дрине, који је заузео треће место у катама, у конкуренцији ученика трећег и четвртог разреда основних школа.

На Првенство Србије и Школско првенство Србије, које ће бити одржано крајем марта, квалификовали су се освајачи медаља

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Драги читаоци,

КАРАТЕ: ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО – Лука и Михаило освојили злато

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )