”ТРОЈКА ИЗ БЛОКА” – Да породица Тубић – Тодоровић добије кућу

Хуманитарна организација ”Срби за Србе” приредила је синоћ, седми пут у Лозници, турнир ”Тројка из блока” којим се прикупљају средства за помоћ вишечланим породицама.

Владан Караклић, ”Срби за Србе”, каже да је за такмичење у ”тројкама” пријављено више од стотину учесника.

– Надамо се да ће ово бити најуспешнија ”Тројка из блока” до сада и хвала свима који су дошли. Ове године помажемо вишечланој породици Тубић – Тодоровић из Доње Сипуље у којој је шесторо деце. Надамо се да ћемо до краја године успети да сакупимо довољно новца за куповину куће за њих. Изградња куће за породицу Славујевић из Јаребица, за коју смо прошле године сакупљали помоћ, почеће овог месеца. Као и увек, новац прикупљамо пријавама за учешће у такмичењу и продајом ствари из нашег бутика, а и спонзори су се одазвали у великом броју, на чему смо им захвални – рекао је синоћ Караклић за портал ЛН.  

Иначе, циљ ове хуманитарне организације за ову годину јесте да се прикупи три милиона евра за помоћ вишечланим породицама, а до краја јула сакупљено је нешто више од 1,8 милиона.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Еколошки камп од уторка

ХОТЕЛ ЗА ПСЕ – Кад пођете на пут, коме поверавате љубимце?

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )