ХУМАНИ ГЕСТ ФУДБАЛЕРА ЛОЗНИЦЕ – Зелено-бели за Кристину

ХУМАНИ ГЕСТ ФУДБАЛЕРА ЛОЗНИЦЕ – Зелено-бели за Кристину

Фудбалери ФК Лозница укључили су се у акцију прикупљања помоћи за Кристину Обрадовић, девојку рођену 2000. године, која је пре шест година, приликом пада са висине од пет метара доживела прелом шестог вратног пршљења због чега није у стању да стоји и хода. Фондација ”Буди хуман – Александар Шапић” прикупља новац за Кристинино лечење и третман матичним ћелијама.  Овај третман неопходан је Кристини како би се смањили болови и грчеви и вратио осећај у ногама након чега би уз помоћ интезивних физикалних терапија, стоји на сајту Фондације ”Буди хуман”, поново проходала.


Зелено-бели су, како каже капитен Дарко Станојевић, прикупили 22 хиљаде динара, а акцији су се прикључили и чланови управе.

Ђорђе Белић, првотимац Лознице, каже да је екипа увек рада да помогне.

– Радо се одазивамо свакој хуманитарној акцији, а овог пута смо одлучили да, колико можемо, помогнемо Кристини да стане на своје ноге. Апелујемо на све људе добре воље да и они помогну тако што ће послати поруку 588 на број 3030 – каже Белић.

Својим гестом играчи су послали снажну поруку свима и надају се да ће она дати резултата и да ће Кристина убрзо моћи да стане на своје ноге. 

Фудбалери Лознице у суботу ће пред утакмицу са Динамом изаћи на терен у мајицама на којима ће писати ”Да Кристина стане на своје ноге упиши 588 и пошаљи на 3030”, које дарује штампарија ”Лека принт”.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ОПШТОЈ БОЛНИЦИ – Озбиљна клиничка слика пацијената

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Први пут више од 200 новозаражених у дану

Прати нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу. 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )