ФУТСАЛ: ДРУГА ЛИГА – Лозница испустила победу

ФУТСАЛ: ДРУГА ЛИГА – Лозница испустила победу

Велика је штета што синоћ у хали ”Лагатор” није било гледалаца на драматичној, динамичној и изузетно занимљивој утакмици између КМФ Лозница град и зрењанинског КМФ САС у Другој футсал лиги. Лозничани су у овом рангу дебитовали нерешеним резултатом 4:4, али су показали да жеља за освајањем треће титуле у низу није без основа.


Два гола за зелено-беле постигао је Марко Аврамовић, један Иван Вулетић, а један је у сопствену мрежу сместио играч гостију Душан Раденковић. Он се, међутим, са два поготка искупио за ауто-гол, а стрелци за САС били су и Слађан Новаковић и Јован Руњевац.

Тренер Лознице Славиша Дамјановић каже да је то била класична футсал утакмица, али да је плаћен данак неискуству.

– Контролисали смо игру током целе утакмице, али нам је реализација била лоша и пропуштањем прилика вратили смо противника у меч. То је футсал, најмања грешка омогући противнику повратак. Наша екипа је полуискусна, полунеискусна, борили смо се вечерас и мислим да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи. Очекивали смо прву победу, али пропустили смо прилику да је и остваримо – рекао је за портал Лозничких новости после утакмице Дамјановић.

У другом колу Лозница град биће поново домаћин, у госте стиже Металац Колорадо. Тренер зелено-белих каже да ће се екипа добро спремити и да ће поново ићи на победу.

Металац је у првом колу са 4:2 савладао Јастребац, а у осталим утакмицама постигнути су следећи резултати: Форум – Палеж 6:2, Лесковац – Ивањица 3:2 и Зуфо – Бањица 4:3. Остало је да се одигра меч између Тисе и Бечеја.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПОСЛЕДЊИ ДАН ЛЕТА – Топли растанак

БОКС: ФИНАЛЕ СУПЕР ЛИГЕ – Повлачењем Лознице Раднички добио титулу

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )