ЈП ‘’ПАРКИНГ СЕРВИС’’- Резервација паркинг-места

ЈП ‘’ПАРКИНГ СЕРВИС’’- Резервација паркинг-места

Лозничани су у поједним улицама приметили резервисана паркинг-места обележена регистарским бројевима таблица аутомобила који се ту паркирају. Ако су се власници четвороточкаша питали да ли и они могу да обезбеде увек место за паркирање, одговор је позитиван.

Како је на последњој седници локалног парламента рекао Жељко Радовић, директор ‘’Паркинг сервиса’’, сваки грађанин Лознице може да резервише своје паркинг-место.


– Према одлуци о јавним паркиралиштима, могуће је у Лозници резервисати место за паркирање возила. За физичка лица месечна цена је 4.200 динара, а за правна 8.400. То свако може да учини, само треба да склопи уговор и то место биће означено бројевима регистарских таблица његовог возила – рекао је Радовић.

Он је објаснио и да у Лозници тренутно има 1.650 паркинг-места. Од тога је у црвеној, односно првој зони, 160 места, а од њих су за 70 издате станарске карте.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗБОГ ПАСА ЛУТАЛИЦА – Град платио више од десет милиона динара

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – Други дан без новозаражених

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )