ФУДБАЛ, ПРВА ЛИГА: ЛОЗНИЦИ ВРЕДАН БОД  СА ГОСТОВАЊА – Без голова у Јагодини

ФУДБАЛ, ПРВА ЛИГА: ЛОЗНИЦИ ВРЕДАН БОД  СА ГОСТОВАЊА – Без голова у Јагодини

Најављивао је Драган Мићић, тренер Лознице, да је његова екипа спремна да доноси бодови са гостовања и поменуо да би то могло бити против Јагодине, а управо то се и догодило.

Лозничани су одиграли добар меч у Јагодини и заслужено освојили вредан бод (0:0). За разлику од мечева са Трајалом и екипом Будућности, када је играла офанзивно, Лозница је против Јагодине играла на резултат, циљ им је био бод и то су и остварили. Чини се да је Мићић надмудрио колегу Милосављевића, тренера Јагодине.


Играла је Лозница веома борбено, тактички веома добро, није срљала, али није била ни безопасна. Иако је домаћин имао привидну теренску иницијативу и нешто више прилика, најбољу на мечу имао је Драгиша Комарчевић када је у 7. минуту искоса са леве стране са пет-шест метара одлично шутирао, али голман домаћих био је на месту и крајњим напором успео лопту да избије у поље.

У првом полувремену играло се брже, док су у наставку Лозничани успели да смире домаћине и ситуације из којих би могли да угрозе њихов гол сведу на минимум. Утакмицу је, пре свега, красила велика борбеност оба тима, а на крају подела бодова је и најреалнији исход.

Сигурно је да Лозничани могу бити задовољнији јер су освојили бод против веома добре Јагодине која је пре ове утакмице сакупила седам бодова и није доживела пораз.

Лозница после 4. кола има 5 бодова и скор од по једне победе и пораза и два ремија.  У 5. колу на Градском стадиону угостиће Железничар из Панчева који је победио екипу Земуна и тренутно има 4 бода.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВИ МАНДАТ (2) – МАРКО ВИДИЋ, ЗАМЕНИК ГРАДОНАЧЕЛНИКА – Желим да помогнем завичају

ЗАВОД ЗА ЈАВНО ЗДРАВЉЕ, ШАБАЦ – После десет дана новозаражени у Љубовији

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу.

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )