ОД НЕДЕЉЕ – Возом до Београда

ОД НЕДЕЉЕ – Возом до Београда

Од недеље,15. децембра из Лознице се до престонице може стићи и возом. Нови ред вожње Србија воза увео је директну линију Београд центар-Мали Зворник, односно Зворник, чиме ће по први пут неки град у Републици Српској бити повезан са главним градом Србије.

Како је за ЛН потврђено на лозничкој железничкој станици, воз за престоницу полази из Лознице у 7:56, и преко Шапца и Руме иде директно за Београд центар где треба да стигне у 11:46. Повратак из Београда за у 14:02, а путници у Лозници према реду вожње треба да дођу у 17:37. Цена карте је 554 динара у једном правцу, а повратне 886 динара. На станици кажу да око три деценије није било директног путничког железничког саобраћаја између Лознице и Београда. Иначе, за оне који путују из Малог Зворник полазак је у 7:20 часова.

Подсетимо, Лозничани од првог септембра прошле године, захваљујући завршетку реконструкције пруге Шабац-Лозница-Брасина, после тринаестогодишње паузе имају редован путнички железнички саобраћај на овој прузи, а од прекосутра директну шинску везу и са  Београдом.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПЉАЧКА ПОШТЕ У БАЊИ КОВИЉАЧИ – Разбојници однели велики плен

НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ – И булевар чека украсе

 

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )