КАРАТЕ: ”УЖИЧКИ ПОБЕДНИК 2019” – Осамнаест медаља Гучеву

КАРАТЕ: ”УЖИЧКИ ПОБЕДНИК 2019” – Осамнаест медаља Гучеву

Карате клуб Гучево из Бање Ковиљаче наступио је протеклог викенда на турниру ”Ужички победник 2019” са девет такмичара и освојио 18 медаља. Гучево је захваљујући томе заузело прво место у генералном пласману у конкуренцији 30 клубова и три стотине такимчара.

Две каратисткиње Гучева проглашене су најбољим такмичаркама на турниру. Пионирка Весна Радичевић освојила је чак четири златне медаље у катама и борбама, а Марија Бојић окитила се са два златна одличја у катама у конкуренцији кадеткиња и јуниорки.

Поред њих злато су освојиле и пионирке Сања Стевановић у катама и борбама, Тамара Лазаревић у борбама, Сања Максић у катама и Николина Максимовић у катама – апсолутна категорија. Златом се окитио и ката тим пионирки у којем су поред Радичевићева биле и Николина и Тамара.

Лазаревићева је освојила и сребрну медаљу у катама, а бронзом су се окитиле Александра Стојановић у борбама, Максимовићева у катама и Слађана Цветковић која је до бронзаног одличја стигла у катама и борбама. Бронзано одличје из Ужица је донео и Владимир Цветковић у катама.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАСИЉЕ НАД ЖЕНАМА – За десет месеци више случајева него лани

ФУТСАЛ: ТРЕЋА ЛИГА ”ЗАПАД” – Победа без задовољства

data-matched-content-ui-type=”image_card_stacked” data-matched-content-rows-num=”4,2″ data-matched-content-columns-num=”1,2″

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )