УРЕЂУЈУ ДОМ КУЛТУРЕ – Ускоро и ново озвучење

Дом културе у Малом Зворнику последњих година добија потпуно нови изглед и функцију у културном и образовном животу општине, а у току су и радови на побољшању услова за извођење програма на сцени велике сале. Реконструкција позорнице је завршена, а како каже Славојкa Спасеновић, директорка Библиотеке „17. септембар”, у плану је набавка новог озвучења и остале техничке опреме.

– У току је спровођење процедуре јавне набавке а новац је добијен на јавном конкурсу „Градови у фокусу” Министарства културе Србије и делом од локалне самоуправе. За радове и набавку опреме издвојено је укупно око 8,8 милиона динара, са урачунатим ПДВ-ом, од чега је осам милиона добијено од ресорног министарства а општина је учествовала са још десет одсто од тог износа. За реконструкцију бине утрошено је три милиона динара, а за набавку озвучења и неопходне опреме планирано је 5,8 милиона – изјавила је директорка.

Она је подсетила да су преко истог пројекта у великој сали Дома културе замењени под и столице, а одрађени су и сви молерско-фарбарски послови у просторији. На исти начин у протекле две године уређена је галерија у библиотеци и реконструисано степениште и тоалети.

С. П.

Фото: Општина Мали Зворник

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗА ПОЛА ГОДИНЕ – Кажњено више од 25.000 возача

ЈП „ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА“ – Апел за рационалну потрошњу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )