НА „ТАРА УЛТРА ТРЕЈЛУ“ – Најбројнији „Лознички тркачи“

Пето издање „Тара ултра трејла“ одржано је јуче на Тари. На три стазе од 62, 28 и 12 километара, међу 380 тркача из Србије и земаља окружења учествовало је и 13 Лозничана за које је Спортско удружење „Лознички тркачи“ организовало беспалатан превоз на трку. 

На стази од 62 километра са временом 11 сати и 46 минута Владимир Спасојевић заузео је 24. место. Највише тркача било је на стази од 28 километара, две стотине, а међу њима и седам „Лозничких тркача“. Ову стазу је од Лозничана најбрже завршио Бранко Јоцић са временом 3,37, а потом Владимир Пајић 3,54, Јовица Прокић 4,20, Мира Антонић 4,28, Славиша Антонић 4,28, Марко Миловановић 4,34 и Александар Пајић 5,02.

На најкраћој стази од 12 километара Тијана Спасојевић је заузела шесто место у женској конкуренцији са временом 1,37, Гоца Цвијић је најмању стазу завршила за сат и 58 минута, Горан Цвијић за  1,59, а Ђорђе Радоичић за 2,09 .

 „Лознички тркачи“ су искористили Тару да представе друго издање Лозничке тркачке лиге које стартује 18. августа првом трком у Тршићу и позову тркаче да учествују у њој.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ГОЛУБИЈА ПОСЛА – Срећко је, ипак, Срећка

НАШИ СМО – Само питам

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )