ПРЕКРШАЈ И ГРЕШКА – Аутомобил блокирао улицу

Више од сат времена био је блокиран део Улице Жикице Јовановића а возачи нису могли да прођу јер се насред пута испречио „мерцедес“ за који нико од комшија није знао чији је. Возило је било паркирано током дана на тротоару поред ограде једне приватне куће тако да, осим што је власник начинио саобраћајни прекршај угрозио је и нормалан пролазак пешака који су принуђени да се крећу коловозом.

Сирене возача који нису могли да прођу, не знајући о чему је реч и откуда аутомобил као барикада стоји на улици нису биле довољне да се „разбуди“ власник који очигледно није ни био у близини. Неко од комшија је обавестио и полицију али су се на крају удружили пролазници и видевши да су једна врата откључана успели гурањем да врате возило на првобитно место како би саобраћај био нормализован. Када су врата отворенa, људи су видели да нити је била подигнута ручна кочница нити је ауто био убачен у брзину. Како се скотрљао никоме није јасно, али је ситуација нормализована око 20 часова. Остаје питање да ли ће власник „мерцедеса“ уопште знати какав је проблем направио непрописним паркирањем и не обезбедивши возило од „самопокретања“.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НЕМАЊА МАКСИМОВИЋ ПРЕД ОДЛАЗАК У АТИНУ – Тренинзи на одмору

У КРУПЊУ – Награђени најуспешнији ученици

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )