НА ЈЕСЕН У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Други „Михољски сусрети села“

Министарство за бригу о селу одобрило је Малом Зворнику пола милина динара за организовање манифестације „Михољски сусрети села“, планирану за јесен, а уговор су недавно у Београду потписали министар Милан Кркобабић и заменик председника општине Милисав Деспотовић.

Биће то други пут да локална самоуправа организује програм којим се представљају малозворничка села и живот у њима, као и обичаји и традиција сачувани у овом делу Подриња.

Одобрен иновац је бесповратан и он је додељен општини путем јавног конкурса, објављеног у фебруару ове године, а остала средства неопходна за реализацију манифестације обезбедиће Мали Зворник из сопственог буџета.

Као и прошле године, када је програм приређен у Радаљу, организовање овог догађаја поверено је Туристичкој организацији општине Мали Зворник која ће осмислити разноврстан садржај за посетиоце, уз целодневно дружење, представљање домаће хране, пића, рукотворина, различита спортска надметања, као и пригодан културно-уметнички и забавни програм.

Како је за портал ЛН рекла директорка Туристичке организације Марина Глигоревић, село у којем ће сусрети бити организовани долазеће јесени биће одређено према могућностима у погледу простора потребног за извођење програма и осталим условима које је неопходно да испуњава.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ДРЖАВНО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА –  Два друга и једно треће место за Лозничанке

РАСПИСАНА ТРИ КОНКУРСА – Сваки по три и по милиона

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )