ЦРВЕНИ КРСТ – Награђени на конкурсу “Крв живот значи”

У оквиру „Недеље Црвеног крста“ данас је у просторијама ове хуманитарне организације у Лозници организован пријем и подељене су награде основцима – ауторима најуспешнијих ликовних и литерарних радова на конкурсу “Крв живот значи”.

У категорији ученика нижих разреда за најбоље ликовне радове награђени су Урош Јанковић ОШ “Мика Митровић“ – Брезјак који је освојио прво место, Сара Јосиповић из ОШ  „Анта Богићевић“ друго место, док је треће заузела Катарина Ковачевић из ОШ „Јован Цвијић“.

У категорији виших разреда најбољи рад имала је Марија Пејић из ОШ „Петар Тасић“ у Лешници, друго место заузела је Сара Матић из школе „Александар I Карађорђевић“ у Јадранској Лешници, а треће  Урош Божић из „Антине“.

У категорији нижих разреда за најбоље литерарне радове награђени су Страхиња Мићић, прво место, на другом је Ена Рамовић, а трећи је Немања Вилотић сви из „Цвијићеве“.

У категорији виших разреда најбоље литерарне радове имали су ученици из школе „Мика Митровић“ на Брезјаку, на првом месту је рад Анђеле Терзић, друга је Милица Бојанић, а трећа Аурора Спасојевић. 

В. М.

Фото: Црвени крст

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ЛИПНИЧКОМ ШОРУ ОБЕЛЕЖИЛИ ДАН ШКОЛЕ – Осамдесет година постојања

НА МЕЂУНАРОДНОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ЕНГЛЕСКОГ ЈЕЗИКА – Ања и Нина у европском финалу

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )