ПД “ПОКРЕНИ СЕ” – Планинарско-еколошка акција

Поводом Дана планете Земље, данас ће у Крупњу бити организована планинарско-еколошка акција. Организатор је ПД “Покрени се” у сарадњи са Средњом школом из Крупња и Бициклистичко-еколошким друштвом “Екобајк”.

Акција ће почети постављањем штанда у пешачкој улици испред зграде Општине Крупањ. Грађанима ће бити дељен еколошки пропагандни материјал на тему заштите животне средине, а биће организована и промоција планинарства, заштите животне средине, радио аматеризма, као и гљива и лековитог биља.

У 11 и 30 кренуће еколошка патрола “Чувари животне средине” кроз ужи део Крупња са циљем промовисања живота у чистој и здравој животној средини. После тога уследиће анкетирање грађана о еколошким проблемима, степену хитности њиховог решавања, као и њиховој спремности да се укључе у еколошке акције у Крупњу.

Планиран је и наступ две старије групе деце из ПУ “Наша радост”, као и ученика четвртог разреда ОШ “Боривоје Ж. Милојевић” .

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЗБОГ ЛОШИХ ВРЕМЕНСКИХ УСЛОВА – Одложен хуманитарни базар

БОКС – Меморијални турнир “Константин”

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )