КОМЕМОРАЦИЈА ПОВОДОМ СМРТИ ДР ЈАСМИНЕ ПЕРИЋ – Окренута пацијентима и знањем и срцем

У лозничком Здравственом центру данас је одржана комеморација поводом смрти др Јасмине Перић, специјалисте психијатрије, која је у овој установи започела свој рад као лекар приправник 2004. године. Наредне године прелази на одељење психијатрије, а 2012. завршава специјализацију из ове области.

Како је рекла др Јадранка Маринковић, в.д. директора Здравственог центра, Јасмина је била посебна, и њен одлазак представља велики и ненадокнадив губитак за ову установу која је изгубила врсног психијатра преданог свом послу.

– Колеге су је волеле, поштовале, цениле њену спонтаност и искреност, према пацијентима је била срдачна и предусретљива. Својим несебичним залагањем и изнад свега стручношћу, многим пацијентима је вратила веру у живот и наду у бољу будућност – рекла је, између осталог, Маринковићева.

У име колега са Одељења психијатрије присутнима се обратила др Снежана Лазић Алексић, истакавши да су сви они изузетно ценили њен рад.

– Хвала ти за твоју мудрост, одмереност у свему, за разумевање наших проблема. Заједно смо пролазили кроз разне ситуације, било је лепих али и тешких, ослањали смо се једни на друге, говорили да смо тим, да смо једно. За собом је оставила неутешну породицу, пријатеље и нас колеге који ће је чувати од заборава. Оставила је име које се неће избрисати из сећања њених пацијената којима је била окренута и знањем и срцем – рекла је Лазић Алексићева.

Др Јасмина Перић преминула је у среду 27. марта после тешке болести у 49. години живота. Сахрањена је на лозничком градском гробљу.

ЛН

Фото: ЗЦ ”Лозница”

ПРОЧИТАЈТЕ И…


У ЗДРАВСТВЕНОМ ЦЕНТРУ –  Седам пацијената превезено у Београд

’’СЛУЖБЕНИ ГЛАСНИК’’ У ЛОЗНИЦИ – Књиге које се наслеђују и дарују

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )