ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ 2023 – Трећа листа у Малом Зворнику

Група грађана „Снага народа – др Милан Лукић“, поднела је данас листу Изборној комисији општине Мали Зворник која је после законске процедуре листу прогласила уредном и евидентирала је под бројем три. Како се наводи у образложењу Општинске изборне комисије, листа је предата „благовремено и уредно“, са 20 кандидата за одборнике у локалном парламенту у складу са одредбама Закона о локалним изборима, а кандидати за одборнике својеручно су потписали сагласност о прихватању кандидатуре. Носилац листе је стоматолог др Милан Лукић из Доње Борине.

– За све кандидате су поднете исправе о очитаној личној карти са микроконтролором – чипом, односно фотокопија личне карте без чипа. Уз изборну листу је у складу са законом поднето укупно 219 оверених изјава бирача да подржавају изборну листу, од чега је 200 прихваћених, а осам је одбијених имајући у виду да седам особа немају пребивалиште на територији општине Мали Зворник а једна особа је подржала два или више пута изборну листу. Необрађено је 11 изјава бирача, наводи се у образложењу изборне комисије.

С.П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У СУБОТУ НА НОВОМ СТАДИОНУ – Отварање и утакмица под рефлекторима

У ЦЕНТРУ ГРАДА- Освештана зграда компаније ‘’Нели’’

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )