ЛОЗНИЧКИ ВОЛОНТЕРИ – Ускоро у акцију

ЛОЗНИЧКИ ВОЛОНТЕРИ – Ускоро у акцију

Лознички волонтери спровешће за десетак дана акцију чишћења дивље депоније, највероватније у близини железничке станице, и садње дрвећа у оближњем парку. То су одлучили на данашњој радионици у Омладинском центру на којој је учествовало десетак средњошколаца, а коју је водила Бојана Миловановић, ученица трећег разреда СШ ’’Свети Сава’’.

– Пре месец дана сам учествовала на обуци за ’’ Youth4Air’’ амбасадора у Карловцима, које су организовали Уницеф и организација ’’Конектинг’’ уз подршку Краљевине Шведске, где смо стицали знања о партиципацији и како да своја знања преносимо даље. Лозница је један од 23 града који су имали представнике на обуци, а наш задатак је да у својим локалним заједницама одржимо радионице на којима ћемо осмислити волонтерску акцију коју ћемо спровести у циљу очувања животне средине и ваздуха. Тако смо дошли до замисли за ову акцију, коју ћемо спровести у суботу 25. новембра – рекла је за портал ЛН Миловановићева.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ГОДИНА ЈУБИЛЕЈА – Изложба о природи

ЈЕЗИЧКЕ РАДИОНИЦЕ У ОМЛАДИНСКОМ ЦЕНТРУ – Трећи циклус у току

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )