ОПШТИНА ЉУБОВИЈА – Гради се на све стране

Од почетка године општина Љубовија је велико градилиште. Асфалтирано је више од 20 километара локалних и некатегорисаних путева, реконструисане су школе у сеоским срединама, изграђено је 14 станова  за социјално становање у Узовници, урађена је друга фаза реконструкције ПУ “Полетарац”, као и друга фаза радова на регулацији реке Љубовиђе.

Председник општине Љубовија Милан Јовановић обишао је са сарадницима више градилишта где су радови у току. У Карађорђевој улици (Стари пут) где је почело асфалтирање у дужини од 1.650 метара, а настављени су и радови на изградњи отвореног базена.

Са десне стране реке Љубовиђе биће засађено 41  стабло пољског јасена, а са леве 22 липе. Саднице ће бити постављене у бетонске цеви пречника 80 центиметара како би се спречио раст корена у ширину. Пројекат се финансира уз подршку Министарства заштите животне средине. 

У току су радови инвестиционог одржавања на згради у Лоњину код гробља у оквиру пројекта “Удружимо се”. Пројектом је предвиђена замена комплетне столарије, постављање подних и зидних плочица, молерски радови, као и уградња три инвертер климе.

Из локалне самоуправе  поручују да ће заједно са партнерима наставити улагања у инфраструктуру како би свим грађанима омогућили боље услове за живот и рад.

В. Ст.

Фото: Љубовија инфо

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУТСАЛ: ЛИГА ШАМПИОНА – Лозница у елити

У ЛОЗНИЧКОМ ПОЉУ – Реконструкција дома културе

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )