У ЦЕНТРУ ЗА КУЛТУРУ – Радионица веза

Центар за културу „Вук Караџић“ од јуче организује радионицу веза, намењену свим заинтересованим полазницима. Обука, чији је циљ овладавање вештином украшавања текстилних предмета, састоји се из 40 часова у оквиру којих ће се полазници упознати са различитим техникама овог традиционалног заната. Наставу изводи Вера Марковић, професорка која се већ дуги низ година бави педагошким радом и предавач је у Манаковиј кући Етнографског музеја. Обука се реализује у просторијама Центра за културу (други спрат Средње школе „Свети Сава“).

Ова радионица је бесплатна за све полазнике а пројекат Центра за културу се састоји из неколико обука о традиционалним занатима и подржан је од стране Министарства за културу Републике Србије.

Заинтересовани се могу пријавити слањем поруке на страници установе, затим на мејл адресу – центаркултурелозница@гмаил.цом, као и на бројеве телефона: 015/882-327 и 015/882-718 (радним данима од 8 до 15 часова). Настава се реализује до 7. децембра.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ …

УЧЕНИЦИ ОШ „ВЕРА БЛАГОЈЕВИЋ“ – Развеселили „Царски конак“

ПОЛИЦИЈСКО УДРУЖЕЊЕ ПЕНЗИОНЕРА – Брину о својим члановима

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )