У ЕКОНОМСКОЈ ШКОЛИ  – „Пресвлачење“ за септембар

Пред нову школску годину почели су радови на обнављању фасаде на старој згради Средње економске школе у Лозници. Према речима директора Милана Недељковића, радови су почели пре  пет дана, изводе се у оквиру капиталног одржавања зграда, а у питању је инвестиција чија је вредност око три милиона динара. Поред фасаде на старој згради школе ради се и фасада на помоћној згради која се налази у школском дворишту.

– У оквиру капиталних улагања најпре смо средили кров на школској згради, сада и фасаду, а реновиране су и све учионице у старој згради. Уз помоћ градске управе успели смо да урадимо доста у току ове године. За следећу године планирали смо сређивање школског игралишта, које је у лошем стању, као и спајање старог и новог дела школе тзв. топлом везом. У наредних пар година очекујемо и решење за наш дугогодишњи проблем, односно изградњу сале за извођење наставе физичког васпитања – каже Недељковић.

Средња економска школа ће у новој школској години имати око 850 ђака и највећа је школа у нашем граду.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПРЕМА ПОСЛЕДЊЕМ ПОПИСУ – Више компјутерски писмених

ПРИЧА О ЖИЋИНОЈ ПЛАЖИ – Од затона до најлепше дринске плаже

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )