У КОНАКУ “ДОБРИ ПОТОК” У КРУПЊУ – Почела изградња базена

Крупањ је надалеко познат по природним лепотама и чистом ваздуху, али и гостољубивости домаћина и здравој храни. У богатој понуди право место за одмор и уживање је конак  “Добри поток” који се налази у Липеновићу у прелепом амбијенту у непосредној близини добропоточке Цркве Светог Успења Пресвете Богородице, најстарије у Крупњу. У конаку настоје да обогате понуду туристима којих је све више.

 – Желели смо да уоквиримо причу о нашем конаку и да гостима понудимо прилиику да остану још који дан код нас. Отворени базен је сигурно занимљив и ми смо започели његову изградњу. То је нешто што нам је недостајало и очекујем да базен буде у функцији наредне године. Изградили смо 18 кућица у којима има 50 лежајева, а свака носи име неког села као што су Ликодра, Брштица, Церова, Красава… – каже Јована Васиљевић, власница овог етно-комплекса.

Истиче да раде током целе године, али и да је током летње сезоне много више гостију.

– Сезона је кренула како треба и надам се да ће бити продужена, као и прошле године, до новембра. Има гостију који остају дан-два, а све их је више који су овде по пет или више дана пошто код нас могу искористити државне ваучере. Туристима се пружа прилика да квалитетно испуне свој одмор у овом крају. Препоручујемо им да посете добропоточку цркву, Мачков камен, Манастир Богоштицу, манастир на Рожњу, Соко-град, као и друге занимљиве дестинације. Има довољно садржаја да се лепо проведу у Крупњу – поручује Јована.

В. Ст.

Фото: Конак  “Добри поток”

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НАШИ СМО – ”Стручњаци”

ХОТЕЛ ЗА ПСЕ – Кад пођете на пут, коме поверавате љубимце?

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )