ФУДБАЛ: ЗАВРШЕНО ПРВЕНСТВО У МЕЂУОПШТИНСКОЈ ЛИГИ „ЈАДАР“ – Титула Јединству из Завлаке

Јуче је спуштена завеса на такмичење у Међуопштинској фудбалској лиги „Јадар“.  Титулу је освојило Јединство из Завлаке и у новој сезони играће у Мачванској окружној лиги. Завлачани  се у овај ранг такмичења враћају после осам година. На путу до великог успеха Јединство је са клупе предводио тренер Славиша Радивојевић.

Он истиче да није било лако, али играли су одлично у већем делу сезоне и заслужено освојили прво место. Предстоји формирање тима како би се успешно такмичили и у вишем рангу.

У последњем колу Јединство је у Завлаци угостило Младост из Доње Борине. За домаћина овај дуел није имао резултатски значај, али за госте је био веома важан. Гостима би победа омогућила да задрже треће место и бољу позицију у баражу за попуну Окружне лиге. Сусрет је завршен без победника 3:3. Мирослав Васиљевић је дао два, а Марко Марковић један гол за домаћи тим. По завршетку утакмице тренер Радивојевић је поднео оставку, али и даље ће остати у клубу и помагати му.

Пре почетка сусрета између Јединства и Младости Завлачанима је уручен пехар за прво место. Представницима домаћина пехар је уручио Славиша Перић, председник Фудбалског савеза града Лознице.

В. Ст.

Фото: ФК Јединство, Завлака

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУДБАЛ: ГРАДСКА ЛИГА – У дербију подела бодова

ФИНАЛЕ НТЦ КВИЗА – Гимназији победа у завршници

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )