ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ У ЛОЗНИЦИ – Обилна киша донела проблеме

ВЕЛИКО НЕВРЕМЕ У ЛОЗНИЦИ – Обилна киша донела проблеме

Снажно невреме које је данас после подне погодило Лозницу не престаје већ сатима. Јак пљусак праћен снажном грмљавином поново је потопио многе улице у граду и приградским насељима. Према снимцима са друштвених мрежа види се да је вода испунила корита Штире, Корените, поплавила поједина дворишта, а низ неке улице је јурила права бујица. Пун је воде Болнички поток, поплављен је паркинг код болнице као и улице око новог стадиона

– Јака киша која пада већ сатима створила је проблеме. Наше екипе за ванредне ситуације су на терену, ватрогасци су у ангажовани на више места. У току дана због одорона је био у прекиду пут Лозница-Столице у Костајнику, али је ту у међувремену успостављен саобраћај. Штира је јако набујала, а излила се на пут Лозница-Зајача, потопљен је Ургентни центар Опште болнице, као и сабориште у Тршићу. Тренутно је добра ситуација на каналу у Трбушници. Пратимо ситуацију и реагујемо по потреби – казао је вечерас начелник Мачванског округа Жељко Марјановић за портал ЛН.

Киша још увек пада, а време слично данашњем Републички хидрометеоролошки завод је најавио и за наредна два дана.

ЛН

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )