НЕВРЕМЕ – Поплављене улице   

Јако невреме погодило је данас Лозницу нешто после 16 часова. Снажни пљускови праћени повремено грмљавином сручили су се на лознички крај, а падао је и град величине зрна грашка. Количина кише била је таква да у неким деловима града кишна канализација није могла да прими сву воду па су коловози били поплављени.

На неким местима су из шахтова избијали и ‘’гејзири’’ као у деловима Клубаца, ваљевски пут и Ратарска улица.

О јачини невремена сведочила су и травњаци који су се забелели од леда, а било је и поломљених младих садница стабала у Булевару Доситеја Обрадовића.

Због невремена је најпре био одложен почетак данашње фудбалске утакмице последњег кола Прве лиге између Лозница и Златибора на стадиону Радничког у Клупцима, која је требало да почне у пола шест. Пола сата касније је после друге провере терена утврђено да ипак нема услова за игру.

Слично време Републички хидрометеоролошки завод најављује и за сутра  уз температуру од 15 до највише 23 степена, док ће и у понедељак бити потребни кишобрани, а жива у термометру неће прелазити 24. подељак на Целзијусовој скали.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЛОЗНИЦА И МЕДИЈСКО СУФИНАНСИРАЊЕ – Од 17, два милиона медијима ван Лознице

ЗАВРШЕН 52. ЂАЧКИ ВУКОВ САБОР – Различитост је израз човека ствараоца

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )