ОСНОВНА ШКОЛА У АМАЈИЋУ – Радионице за родитеље

На основу договора постигнутог на општем родитељском састанку у ОШ „Милош Гајић“ у Амајићу, од данас до 16. јуна биће организована „Школа родитељства“ у којој ће заитересовани родитељи кроз низ радионица разговарати са учитељима о различитим животним темама, значајним за васпитање и развој деце. Према речима учитеља Предрага Спасојевића, током радионице која ће бити одржана у издвојеном одељењу школе у Доњој Трешњици разговараће се о томе да ли начин на који смо ми васпитавани утиче на то како данас васпитавамо нашу децу.

– То је једно од пет основних питања на која ћемо потражити одговоре. Разговараћемо и о ефективној дисциплини, односно, како на конструктиван начин поставити границе деци, о томе да ли смо и како постати савремен родитељ, о сигурности деце на интернету, али и о родитељском стресу, самоконтроли и управљању стресом. Једно од питања биће и шта је то занемаривање деце и који су његови појавни облици и последице. Све ово је намењено родитељима који су већ размишљали о овим питањима и проблемима, али и онима који тек планирају родитељство – објашњава Спасојевић.

Програм „Школе родитељства“ учесници ће пратити у групама од седам до 15 родитеља, а радионице ће се одржавати петком и трајаће од 45 до 60 минута, од пола дванаест до пола један поподне.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОД ДАНАС ДО НЕДЕЉЕ – Финале ПЛИЗ лиге

УСПЕХ УЧЕНИКА МУЗИЧКЕ ШКОЛЕ – Више од 50 првих награда

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )