У НЕДЕЉИ ЦРВЕНОГ КРСТА – Награђени ученици

У оквиру обележавања Недеље Црвеног крста, данас су у просторијама ове хуманитарне организације у Лозници уручене дипломе и пригодни поклони награђеним ученицима који су учествовали на конкурсу “Крв живот значи”. На конкурс на којем је учествовало дванаест основних школа, пристигла су 183 ученичка рада.

У категорији ликовних радова од I до IV разреда награђени су: Урош Јанковић, ученик првог разреда ОШ “Мика Митровић” на Брезјаку, Сашка Благојевић, трећи  разред ОШ ”Доситеј Обрадовић” у Клупцима, и Милица Поповић, четврти разред ОШ ”Вук Караџић” у Лозници.

За најбоље ликовне радове међу ученицима од петог до осмог разреда награђени су: Перса Кукркић, ученица петог разреда ОШ “Краљ Алекандар I Карађорђевић” у Јадранској Лешници, Наташа Глигорић, шести разред такође из ове школе, и Марио Максимовић, пети разред ОШ ”Анта Богићевић”.

У категорији литерарних радова за ученике нижих разреда награђен је Стефан Владић, ученик првог разреда ОШ”Анта Богићевић”, а међу литерарним радовима ученика старијх разреда награђени су Николина Томић, ученица седмог разреда ОШ ”Мика Митровић” на Брезјаку, Лазар Мијатовић, ученик шестог разреда такође из ове школе, и Нада Радишић, ученица осмог разреда ОШ ”Вук Караџић” у Липници.

У категорији видео-радова ученика основних школа награђен је Данило Марковић, ученик осмог разреда “Вукове спомен-школе” у Тршићу. Специјална награда додељена је Ђорђу Тадићу, ученику шестог разреда одељења ученика са сметњама у развоју ОШ ”Кадињача”.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВАНРЕДНА СКУПШТИНА ФУДБАЛСКОГ САВЕЗА ГРАДА ЛОЗНИЦЕ – Славиша Перић изабран за председника

ДОБРОВОЉНО ДАВАЛАШТВО КРВИ – Прикупљено 35 јединица

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )