ЈКП “ТОПЛАНА” – Радијатори остали топли

Грејна сезона за кориснике лозничког ЈКП ”Топлана” није завршена 15. априла већ су радијатори остали топли и после датума када би сезона календарски требало да буде окончана. Како је и најавио за ЛН в. д. директор предузећа Милан Рачић, режим рада усклађен је са спољним температурама које су и овога априла ниже него просечне за ово доба године.

Пошто је свеже у јутарњим и вечерњим сатима, одлучено је да се настави са испоруком топлотне енергије, а судећи према најави метеоролога о времену које нас очекује, могуће је да такав режим рада потраје и нешто дуже. Из предузећа поручују да ће дежурства трајати и наредних дана и по потреби бити покретан систем даљинског грејања.

Грејање ће бити настављено у складу са временским условима, с тим да радијатори најдуже могу бити топли до 3. маја, у складу са градском одлуком о грејању.

У ”Топлани” кажу да су имали још једну успешну сезону, иначе, ова је због настојања да се остваре уштеде природног гаса, почела 31. октобра по цени грејања непромењеној још од 2013. године која важи до даљњег.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФУТСАЛ: КУП СРБИЈЕ – Лозница без финала

ХАРДЕНДУРО ”ГУЧЕВСКИ ИЗАЗОВ” – Први дан завршен, сутра 70 километара по Гучеву

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )