У ЈАДРАНСКОЈ ЛЕШНИЦИ – Покренули школу фудбала

У ФК Цер  одлучили су да више пажње посвете најмлађим фудбалерима од који очекују да у будућности буду носиоци игре у првом тиму. Основали су школу фудбала која је почела да ради у среду.

Првом тренингу присуствовала су 23 малишана, а тренер Зоран Јовановић, који је и тренер првог тима, очекује да их ускоро буде четрдесетак. У питању су дечаци, али и неколико девојчица од 7 до 12 година. Јовановић каже да ће тренирати два пута недељно и за сада се неће такмичити. Како каже, када се створе услови, у такмичење ће укључити бар једну селекцију.

Јуче су им у посети били представници ЖФК Лозница. У име клуба Мирослав Радуловић, директор овог успешног фудбалског колектива, поклонио је малим фудбалерима из школе фудбала ФК Цер десет лопти. Јовановић се захвалио на лепом поклону и истакао да ће наставити сарадњу, посебно када је у питању унапређење рада са најмлађим селекцијама у оба клуба.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ВРШЊАЧКО НАСИЉЕ – РЕЧ ПСИХОЛОГА – Када закажу делови система

НАШИ СМО – Доброта

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )