ЛОЗНИЧКИ РОТАРИ КЛУБ – Уручили хуманитарну помоћ

После недавно одржаног хуманитарног турнира у билијару, којег је Ротари клуб из Лознице организовао у сарадњи са Билијар клубом „Балканик“, представници лозничких ротаријанаца су данас уручили помоћ корисницима Дневног боравка „Сунце“ у Лозници и Удружењу грађана „Зора“ у Крупњу. Од прикупљених око хиљаду и по евра купљен је телевизор за лозничку установу, а за око 40 корисника крупањске „Зоре“ обезбеђени су пакети хране и производа за одржавање хигијене.

– У консултацији са нашим пријатељима, купили смо оно што су нам рекли да би највише желели или да им је најнужније. Велики број дародаваца се одазвао нашој акцији и ми им се свима захваљујемо а корисницима „Сунца“ и „Зоре“ обећавамо да ћемо и даље бити уз њих и помагати када затреба – кажу у Ротари клубу и поручују да планирају да хуманитарни турнир у билијару постане традиционалан и да се одржава једном или два пута годишње, поред других акција које организују.

С. П.

Фото: Ротари клуб

ПРОЧИТАЈТЕ И…

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА МЛАДЕ – Уредили Омладински парк

ПОДРШКА ЖЕЉКУ ЛУКИЋУ – Сваки глас је битан

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )