ТОГЛ – Крај месеца испуњен сајмовима

Туристичка организација града Лознице (ТОГЛ), наступиће на Међународном сајму туризма у Загребу, од сутра до недеље, заједно са Туристичком организацијом Србије. На највећем туристичком догађају у Хрватској, који се одржава десети пут, представници ТОГЛ промовисаће туристичку понуду лозничког краја.

То није једина промотивна активност планирана у овом периоду, ТОГЛ ће наступити и на 24. Међународном сајму туризма у Нишу који ће бити одржан од 30. марта до 1. априла, али и на 20. Међународној манифестацији ”Златне нити” у Врњачкој Бањи, од 31. марта до 2. априла.

Нишки сајам важан је за туристичке раднике балканских земаља, а манифестација у Врњачкој Бањи сајам је народног стваралаштва са темом ”Девојачка спрема некада и сад” па ће ТОГЛ наступити заједно са лозничким удружењима која чувају од заборава старе занате. На ”Златним нитима” Удружење жена ”Мина Караџић” представиће технику пустовања вуне и веза, а Удружење ”Ризница” ткање.

Иначе, филм ”Лилање у Лозници”’, у продукцији ТОГЛ, ушао је у званичну селекцију Фестивала уметничког и туристичког филма у Бразилу – ”Finistera Brazil Film Art & Tourism Festival”, који ће бити одржан почетком јуна. То ће бити десети фестивал и десета земља у којој ће филм о лилању бити приказан.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОМЛАДИНСКИ ЦЕНТАР – О насиљу се не ћути

ПРВОГ ДАНА ПРОЛЕЋА – Уручене награде младим песницима

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )