ДАНАС ЗАСЕДА СКУПШТИНА ГРАДА – На реду План Индустријске зоне „Север“

Пред одборницима Скупштине града данас ће се наћи предлог Плана детаљне регулације индустријске зоне „Север“ за чију је израду донета одлука 29. јула 2021. године. Како се наводи у скупштинском материјалу, у оквиру планског подручја одређена је радна зона, могуће намене објеката, односно делатности које се могу обављати на том простору – индустрија, грађевинарство, сервиси за поправку возила и механизације, магацински и складишни простор, трговина на велико и мало, пословне функције и услуге, енергетски и комунални објекти.

Одборници ће, између осталог, бити информисани и о прошлогодишњем раду јавних предузећа у којима, како се наводи, није било угрожено несметано обављање делатности, упркос глобалној економској кризи и инфлацији. Биће донета и одлука о прибављању непокретности за проширење градског гробља.

Такође, Скупштина треба да потврди мандат одборници Тањи Станковић, струковној васпитачици из Лозничког Поља са изборне листе „Александар Вучић – за нашу децу“. Да подсетимо, одборничко место остало је упражњено пошто је одборник са ове листе Зоран Дивнић, поднео оставку у децембру прошле године.

Седница Скупштине града почиње у 10 часова.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ФК ЛОЗНИЦА – Јањић нови шеф стручног штаба

МУП СРБИЈЕ – У више места нашли скоро 700 миграната

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )