ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН У ТРШИЋУ – Завршена прва фаза

Фудбалски клуб Вук у Тршићу степеник је ближе остварењу свог сна – да има своје игралиште. Од јуна прошле године када су почели радови, стигло се до завршетка прве фазе, урађени су земљани радови и потпорни зид. Обилазећи овај терен градоначелник Лознице Видоје Петровић рекао је да су данас сви изузетно задовољни што је прва фаза за коју је из буџета града издвојено 7,3 милиона динара завршена.

– Очекујемо да наредних дана буде урађен и пројекат за другу фазу, што подразумева изградњу трибина и пратећих просторија, свлачионица, а онда следи озелењавање терена. Учинимо ћемо све да се до краја године радови приведу крају, верујемо да ћемо имати и довољно средстава и да ћемо благовремено спровести поступак јавне набавке и одабрати извођача – рекао је Петровић истакавши да је задовољство радити са људима у Тршићу и да њихова узајамна подршка може многим насељеним местима код нас послужити као пример.

На питање ЛН да ли ће бити урађени и прилазни путеви који су тренутно у врло лошем стању, одговорио је да ће до краја ове године сви путеви до игралишта бити осавремењени што су окупљени мештани наградили аплаузом. 

– Када су почели радови, рекао сам да не сумњам да ће се остварити оно што је градоначелник рекао, све се остварило и немамо сумњу да ће бити испоштовано и све ово што је сада рекао – изјавио је Бранко Марјановић, председник Савета МЗ Тршић.

Горан Марјановић, председник ФК Вук, рекао је да њима пуно значи изградња игралишта, много ентузијазма су уложили у оснивање клуба чији су фудбалери првенствено пореклом из Тршића, врло мало играча имају са стране.

– Млади се враћају у Тршић, оснивају породице тако да сутра овде можемо да организујемо и пионирске и омладинске селекције и имаћемо још већи број фудбалера. Ова подршка града нам много значи и захваљујемо се на издвојеним средствима, гледаћемо да се марљивим радом и спортским понашењем одужимо – рекао је председник клуба.

Будући спортски објекат налазиће се на површини од 1,1 хектара, имаће трибине, свлачионице, рефлекторе и све што је потребно једном клубу који, ако све буде ишло по плану, од пролећа наредне године више неће бити вечити гост.

В. М.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОМЛАДИНСКА СЕЛЕКЦИЈА ФК ЛОЗНИЦА – Разиграни омладинци

КОНФЕРЕНЦИЈА КЛУБОВА ГРАДСКЕ ЛИГЕ – Спремни за пролећну полусезону

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )