ТУГА У ЛИПНИЧКОМ ШОРУ – Два брата преминула у истом дану

Невероватна трагедија задесила је породицу Максимовић из Липничког Шора у којој су јуче, у кратком временском размаку, преминула два брата Милисав (49) и две године млађи Милан Максимовић. Према речима једног од мештана, Милан је преминуо у Словенији где је као играч учествовао на фудбалској утакмици глувонемих особа, а непосредно пошто је за то сазнао издахнуо је и Милисав.

– Страшно је шта се догодило. Незванично је Милану позлило на утакмици и нажалост није му било спаса. Породица је о томе обавештена, а мање од сат времена по сазнању да је изгубио брата преминуо је и Милисав. Он је тешио најпре њихову мајку,онда је изашао из куће. Није га било неко време и онда су га нашли у дворишту њихове куће. Оде брат за братом, а иза њих остадоше њихове супруге и петоро деце, Милисав их има троје, а Милан двоје – каже један од комшија додајући да су браћа била ‘’јако везана’’.

Мештани за браћу имају само речи хвале. Кажу да су били вредни и добри људи, ‘’једноставни, тихи и спремни увек да помогну кад и коме треба’’ и нису заслужили да им се ово деси. Милан је био добар фудбалер, играо је својевремено за локални ФК Слога, а био је и наш репрезентативац у екипи глувонемих.

Иначе, оваква трагедија не памти се у овом крају да од туге, у истом дану, оде брат за братом.

Т.М.С

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )