ДРИНА – У Лозници редовна одбрана од поплава

ЈП ”Србијаводе” објавило је саопштење о хидролошкој ситуацији на рекама у којем се, поред осталог, наводи да је на Дрини – Водна јединица ”Дрина – Лозница”, сектор С6, код Лознице, и сектор С7, код Љубовије, проглашена редовна одбрана од поплава.

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода,  у току ноћи доћи ће до преласка кише у снег на југозападу Србије, а сутра поподне престаће падавине и делимично ће се разведрити. У току ноћи између петка и суботе стићи ће ново наоблачење, али са снегом. Падавине ће престати тек у недељу, али се у понедељак и уторак поново очекују помешани киша и снег.

ЛН

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ПЛИВАЊЕ ЗА ЧАСНИ КРСТ – Најбржи Александар Лекић и Ана Тијанић

У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – На пар места излила се Дрина

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Ceca 1 year

    Dešava se da se izliju reke,ali svaki put i da se ništa ne preduzima to mi nije jasno.Posle počinju zaraze zbog izlivanja kanalizacija i redom sve nedaće . bolje rešavati odmah jer nov ca ima,ako treba i pomoći novčano na neki način.Ako para za stadion,hotele,onda ima i za ove nepredviđene situacije.

  • Disqus ( )