НИС  КАМПАЊА ”ДА СЕ НОВЕ НАДЕ РОДЕ” – Пакетићи за 225 прворођених беба

Компанија НИС обезбедила је 225 поклон пакета за бебе које ће се родити у 15 породилишта у Србији. Поклон пакете, који садрже артикле домаћих произвођача, а који су неопходни мајкама и бебама по изласку из породилишта, у првим данима 2023. године добиће по 15 прворођених беба у  породилиштима у Врању, Зајечару, Лесковцу, Крушевцу, Бору, Ћуприји, Параћину, Књажевцу, Сремској Митровици, Ужицу, Пироту, Шапцу, Вршцу, Ваљеву и Лозници, наводи се у достављеном саопштењу НИС-а.

Велики допринос овој празничној акцији дали су чланови Клуба волонтера компаније НИС који су донирали пелене за једнократну употребу како би обогатили садржај пакета који је обезбедила компанија, док су се уједно и  несебично ангажовали како би поклони за бебе на време били допремљени до одабраних породилишта. На овај начин НИС активно наставља са реализацијом кампање ”Да се нове наде роде“, посвећене повећању наталитета, теми од националног значаја. Ова кампања има за циљ очување и унапређење репродуктивног здравља и подршку повећању наталитета.

Да је компанија НИС, у години која је на измаку, у потпуности посвећена овој теми говори чињеница да је само у оквиру друштвено одговорног програма ”Заједници заједно“ донирала 118,5 милиона динара за набавку савремене медицинске опреме за 20 здравствених установа на свим нивоима здравствене заштите које се баве репродуктивним здрављем, као и за суфинансирање трошкова паровима који су у процесу вантелесне оплодње у 13 партнерских градова и општина у Србији. НИС је пружила подршку породилиштима у мање развијеним општинама на југу и истоку Србије, тако што је за њих осам обезбедила средства за набавку неопходне медицинске опреме, саопштила је компанија. 

Током ове кампање у 2022. години, компанија НИС је путем различитих програма, подржала укупно 40 здравствених установа у више од 30 градова и општина у Србији и тиме допринела да нам се у 2023. роди што више нових нада.

(ЛН)

ПРОЧИТАЈТЕ И…

СУТРА СКУПШТИНА ГРАДА  – Разрешења и именовања директора

УЗ ЈУБИЛЕЈ РАЂЕВЦА – Рађевац има будућност

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )