ПРЕДШКОЛСКА УСТАНОВА „ПОЛЕТАРАЦ“ У ЉУБОВИЈИ – Ускоро почиње реконструкција вртића

Радови на реконструкцији предшколске установе „Полетарац“ требало би ускоро да почну. Тим поводом јуче је у згради општинске управе у Љубовији одржан састанак са представнициима донаторског фонда „ЕУ про“, извођача радова „Грађевинар“ из Ивањице, представницима надзорног органа ГП „Трем градња“ из Ваљева и пројектним тимом Општине Љубовија.

На састанку је закључено да су се стекли услови за увођење извођача у посао. Радови би требало да почну када предшколска установа добоје сагласност за коришћење алтернативних просторија за рад о чему ће корисници бити благовремено обавештени. Предвиђени рок за завршетак радова је деведесет дана.

Пројектом је планирана замена дотрајалих подова, реконструкција и проширење кухиње, замена грејне мреже, израда спољашне хидрантске мреже, изградња собе за изолацију и складишта за пелет. Планирана је и набавка кухињских апарата и опреме, бесконтактних дозатора, јеловника за здравију исхрану деце, дидактичког материјала, као и опреме за унапређење наставе.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КРУПАЊ – Усвојен  буџет за 2023. годину

У ПЕШАЧКОЈ ЗОНИ – Почео ”Новогодишњи базар”

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )