ОДРЖАНА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ КРУПАЊ – Усвојен  буџет за 2023. годину

Sednica Skupštine opštine Krupanj

У Крупњу је јуче одржана седница Скупштине општине на којој је донето више важних одлука. Одборници су усвојили буџет за наредну годину који је планиран у висини од 722,9 милиона динара. Председник општине Крупањ Иван Исаиловић рекао је да буџет има развојни карактер.

 – Приоритети којима смо се руководили у расподели буџетских средстава односе се, пре свега, на наставак инфраструктурних пројеката и великих туристичких као што је „Мачков камен“. Значајан новац издвојен је за субвенције за пољопривреду, социјалну помоћ и подршку породицама и деци, као и за ванредне ситуације – истакао је Исаиловић.

У четвртак 29. децембра биће одржана нова седница СО Крупањ, а на дневном реду ће се, поред осталих, наћи и Програм пословања ЈКП „1. мај“ за наредну годину, као и програми субвенција грађанима Крупња до економске цене за воду, канализацију и изношење смећа у 2023. години. Пред одборницима ће се наћи и програми рада Скупштине општине Крупањ за 2023. годину, Библиотеке „Политика“ и Туристичко-спортске организације општине Крупањ.

Седница ће почети у десет часова.

В. Ст.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У ПЕШАЧКОЈ ЗОНИ – Почео ”Новогодишњи базар”

ЈАВНИ УВИД ИНДУСТРИЈСКЕ ЗОНЕ ”СЕВЕР” – За почетак инвеститорима 70 хектара

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )