УПРКОС АПЕЛУ – Опет горео контејнер

Упркос апелу који је упутило КЈП ”Наш дом” да се не бацају жар и пепео у контејнере јер долази до њиховог паљења, то се поново дешава. Код некадашњег Тржног центра запалио се још један контејнер па су морали да интервенишу и ватрогасци. Подсетимо, недавно је директор предузећа Јанко Алексић рекао да су од почетка грејне сезоне већ имали два изгорела контејнера, један у граду, а други у Новом Селу што је штета од око сто хиљада динара.

– Трудимо се да контејнера буде свуда довољно, али нам несавесни грађани који у њих бацају свашта чине непотребну штету и трошкове. Посебно је опасно ако се жар из контејнера нађе у камиону што би могло да направи много већи проблем – казао је тада он.

Током грејне сезоне због бацања жара у контејнере предузеће трпи непотребну штету и део посуда буде толико оштећен да више није употребљив. Из ‘’Нашег дома’’ поново апелују на грађане који се греју на чврста горива да у контејнере, металне и пластичне, не бацају пепео и жар јер  су те посуде намењене искључиво за комунални отпад.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЉУДИ – ТУ, ОКО НАС – Сваки посао је добар

КАРАТЕ: ”ТРОФЕЈ ОБРЕНОВЦА” – Шампиони шампионски

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )