ФУТСАЛ: ПРВА ЛИГА – Потучен Палеж

Нема одмора за играче КМФ Лозница град, синоћ су у Обреновцу одиграли утакмицу деветог кола Прве лиге и са 7:3 победили Палеж. Рамић, Дуду, Јањић, Коцић, Росић и двоструки стрелац Аврамовић изрешетали су мрежу домаћих за нова три бода.

Лозница је прва повела, домаћи су изједначили, а у 15. минуту обе екипе постигле су по гол и са 2:2 окончано је прво полувреме. У другом је Палеж повео, али је то било све што је постигао, од 30. минута креће офанзива зелено-белих и низ од четири гола за убедљиву победу.

Већ у среду увече Лозница ће играти  одложену утакмицу седмог кола са Ивањицом, екипом са дна табеле, а за викенд следи дерби са тренутно водећим Београдским ФОН-ом.

После изузетно напорног турнира у елитној групи Лиге шампиона и низа повреда које су претрпели играчи Лознице, згуснут распоред и кратка клупа највећи су проблем са којим се актуелни првак Србије суочава.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ЉУДИ – ТУ, ОКО НАС – Сваки посао је добар

КАРАТЕ: ”ТРОФЕЈ ОБРЕНОВЦА” – Шампиони шампионски

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )