СПОРТСКИ САВЕЗ „ДРИНА“, МАЛИ ЗВОРНИК – Подстичу развој школског спорта

СПОРТСКИ САВЕЗ „ДРИНА“, МАЛИ ЗВОРНИК – Подстичу развој школског спорта

У Малом Зворнику велику пажњу поклањају развоју спорта, а циљ је да се што више младих укључи у спортске активности. Један од приоритета је и школски спорт где се млади кроз наставу физичког васпитања упознају са различитим спортовима, а многи од њих касније наставе да се баве спортом у неком од малозворничких клубова.

Недавно су у Основној школи „Никола Тесла“ у Великој Реци постављени нови голови и мреже на игралишту, што је веома обрадовало ученике. Том чину присуствовали су и Александар Андрић, генерални секретар Спортског савеза „Дрина“, и Владан Тодоровић, одборник у СО Мали Зворник и члан Савета МЗ Велика Река.

Андрић истиче да Савез има одличну сарадњу са локалном самоуправом и да ће наставити и даље да помажу развој школског спорта набавком неопходних реквизита како би ђаци имали одговарајуће услове за бављење спортом. Подсећа да је износ који општина издваја за развој спорта из године у годину све већи.

В. Ст.

Фото: Спортски савез ”Дрина”

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА – Избор најбоље фотографије Лознице

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (2) – И шамар је насиље

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )