НА ФЕСТИВАЛУ ТУРИСТИЧКОГ ФИЛМА У ЗАГРЕБУ – Специјална награда ”Лилању”

НА ФЕСТИВАЛУ ТУРИСТИЧКОГ ФИЛМА У ЗАГРЕБУ – Специјална награда ”Лилању”

Награђени у Загребу

Филм Туристичке организације града Лознице (ТОГЛ) ”Лилање у Лозници” добио је специјалну награду у категорији етнографија и друштво на Међународном фестивалу туристичког филма у Загребу, одржаном крајем протекле седмице. Од 250 филмова пријављених за учешће на фестивалу у конкуренцији за награде нашло се106 филмова из тридесет и једне земље.

Награда из Загреба трећа је коју је освојило ’’Лилање у Лозници’’ на међународним фестивалима. Претходно је награђен у Турској и Црној Гори, а учествовао је и на фестивалима туристичког филма у Босни и Херцеговини, Португалији, Грчкој и Великој Британији, што је значајно за промоцију туристичких потенцијала Лознице.

Награде и у Крушевцу

ТОГЛ је протекле седмице освојила још две награде, али на Међународном фестивалу туристичких публикација у Крушевцу. За промотивни видео ’’Тршић – кандидат за најбоље туристичко село на свету’’ добијен је сребрни ’’Кофер слова’’, а бронзани за  туристички водич у категорији вишелисних туристичких публикација.

Н. Т.

Фото: ТОГЛ

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ГРАДА – Избор најбоље фотографије Лознице

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (2) – И шамар је насиље

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )