НА ЛАГАТОРУ – Почели радови за атлетски стадион

НА ЛАГАТОРУ – Почели радови за атлетски стадион

На простору између Спортског центра ‘’Лагатор’’ и Омладинског насеља почели су радови на рашчишћавању терена где ће бити изграђен атлетски стадион. У овом делу града свој дом добиће краљица спортова, што је недавно потврдио Видоје Петровић, градоначелник Лознице.

– За прву фазу атлетског стадиона коначно смо добили извођача радова. У градском буџету смо за прву фазу обезбедили 40 милиона динара, а у буџета за наредну годину ћемо и средства за другу. Атлетски стадион биће грађен на основу пројекта који смо бесплатно добили од Атлетског савеза Србије – казао је он.

Лозница ће његовом изградњом постати једини град у западној Србији који има атлетски стадион чиме ће бити настављен развој спортске инфраструктуре, а он ће испуњавати све услове за организацију домаћих и међународних спортских догађаја. У јуну 2020. године у градској управи Слободан Бранковић, директор Српског атлетског савеза, уручио је пројекат будућег атлетског стадиона градоначелнику Петровићу. Тада је речено да ће тај објекат имати осам атлетских стаза, бацалишта кугле, кладива и копља, места за скок удаљ, увис, и све остало што садрже овакви објекти. Заузимаће око хектар и по, односно два са ограђеним простором.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

ОВИХ ДАНА – Настављено асфалтирање

ЕТИЧКО ИЗВЕШТАВАЊЕ О НАСИЉУ НАД ЖЕНАМА (1) – Више од 200 хитних мера годишње

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )