СТАДИОН НА ЛАГАТОРУ – Трава на помоћном терену

На помоћном игралишту које се налази у комплеку будућег фудбалског стадиона почело је постављање траве. Игралиште које се налази између паркинга и стадиона, имаће вештачку траву, ту ће бити терен, рефлектори и биће ограђен жицом висине пет метара. Подсетимо, нови фудбалски стадион у Лозници имаће капацитет нешто више од осам хиљада гледалаца, 74 места за особе у инвалидским колицима, његова укупна бруто изграђена површина биће скоро 27.000 метара квадратних, а ради се по стандардима који омогућавају играње и међународних утакмица. Биће покривене све трибине, имаће рефлекторе и комплетну пратећу инфраструктуру, грејање главног терена. Како је раније речено, на главном терену биће постављена хибридна трава.

Она је пола вештачка, пола природна трава и такву једино има стадион ТСЦ у Бачкој Паланци. Стадион ће имати гаражу са 54 места за аутомобиле и два за аутобусе, па ће играчи одатле директно одлазити у свлачионице, а унутар комплекса укупно ће бити 265 паркинг-места за посетиоце и паркинг за репортажна кола.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НА ЛАГАТОРУ – Почиње градња  атлетског стадиона

ФУДБАЛ: ПРВА ЛИГА СРБИЈЕ – Лозници и Железничару по бод

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )