НА ПАСАРЕЛИ – Нове сијалице и ”закрпљен” под

Прелаз за пешаке, односно пре две године постављена пасарела изнад пруге у близине железничке станице, поново се налази у нормалном стању и отклоњене су последице последњег атака хулигана на њу. Уместо неколико раније однетих постваљене су нове алуминијумских решетака, намењене за одвод кишнице, које се налазе по средини платформе којом иду пешаци, а поправљена је  и оштећена електрорасвета пошто је претходна намерно уништена. Пре непуна два месеца је  Никола Драгичевић, директор ЈП ‘’Лозница развој’’ за портал ЛН казао да је дат налог КЈП ‘’Наш дом’’ да све то среди, набави нове  решетке за под пасареле и замени оштећену расвету што је сада и учињено.

Он је тада изјавио и да су ‘’предузете све законске мере и процедуре и поднете пријаве надлежним органима, односно полицији против НН починиоца’’. Мештани Лозничког Поља дуго су тражили постављање пасареле јер до својих кућа морају да прелазе преко пруге. Градска управа им је изашла у сусрет па је крајем фебруара 2020. постављен пешачки мост, односно пасарела, што је омогућило безбедан прелазак пешака преко колосека на прузи Шабац-Лозница.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

УСПЕХ МЛАДОГ ЛОЗНИЧАНИНА – Јован у екипи  Србије за научну олимпијаду

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ  – Нова три конкурса

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу


Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )