ЦРВЕНИ КРСТ ЛОЗНИЦЕ – Безбедност деце у саобраћају

Лознички Црвени крст реализовао је традиционалну акцију ‘’Безбедност деце у саобраћају“. Циљ акције  је промовисање  примереног понашања свих учесника у саобраћају како би се смањио број повређених  и страдалих особа. Циљна група акције ‘’Безбедност деце у саобраћају“ су ученици нижих разреда основне школе, првенствено првог, саопштено је из Црвеног крста Лознице.

Данас су, у оквиру акције, представници Црвеног крста посетили издвојено одељење ОШ ‘’Вук Караџић“ у Пасковцу. У сусрету са ученицима објашњено је на који начин се креће улицом која нема тротоаре, без  пешачких  прелаза и  семафора. Запослени из Црвеног крста и волонтери упознали су ђаке и са основним принципима Црвеног крста, као и о акцијама које ће се реализовати током школске године са подмлатком и омладином.

Свим ученицима који су присуствовали предавању подељени су флајери – ‘’Безбедност на путу’’, као и  скромни поклони у виду школског прибора, сетови за математику, свеске, оловке, гумице, хемијске оловке.

Као и ранијих година, партнери у реализацији акције ‘’Безбедност деце у саобраћају били су МУП, школе и медији, саопштено је данас из Црвеног крста Лознице.

Т.М.С

ПРОЧИТАЈТЕ И…

Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )