ВЕЧЕРАС КЊИЖЕВНО ВЕЧЕ – Како су доживели почетак рата

Удружење грађана „Паресија“ и књижара „Алиса у земљи књига“ вечерас ће у летњој башти изнад ресторана „Сирано“ организовати књижевно вече и представити „сасвим (не)очекивану“ збирку прича „Тренутак када је мени почео рат“ у издању Форума ЗФД-а. У збирку су уредници Ана Пејовић и Владимир Арсенић уврстили 27 кратких прича између осталих и Мухарема Баздуља, Ламије Бегагић, Андреја Блатника, Дејана Дуковског, Мирјане Ђурђевић, Илдико Ловаш, Тање Ступар Трифуновић, Марије Кртинић и других.

Велики број прича на ову захтевну тему писан је из визуре детета и тинејџера. Болест, војска, полиција, избеглице, фискултурне сале, али и љубав, плажа и купање, турнир у стоном тенису и фудбалу део су искуства о којима пишу аутори.

О књизи ће говорити Мирјана Ђурђевић, књижевница добитница награде „Женско перо“ и регионалне награде „Меша Селимовић“ и уредници књиге Ана Пејовић и Владимир Арсенић, а у разговру ће учествовати и Дајана Ђедовић, као домаћин сусрета који ће почети у седам сати предвече.

С. П.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus (0 )