НАГРАДНИ ФОТО-КОНКУРС – ”Лозница – мој град”

Град Лозница и Канцеларија за младе расписали су наградни фото-конкурс ”Лозница – мој град” и позвали не само Лозничане, већ и све друге који су боравили у лозничком крају и снимили одговарајуће фотографије да пошаљу своје радове.

Циљ овог конкурса је промоција Лознице, њене културе, историје и природних лепота и свега што, како стоји у конкурсу, представља специфичности града.

Конкурс је отворен до 8. августа у поноћ, до када радове треба послати на адресу е-поште prijavekzm@yahoo.com. Дигитална изложба биће приређена 12. августа на Дан младих.

Припремљене су и награде за три најбоље фотографије, које ће изабрати жири. Победник ће добити сто хиљада динара, другопласирани 60, а трећепласирани 40 хиљада динара.

Важно је напоменути да фотографије морају бити у боји, не смеју бити старије од 12 месеци, а дозвољена је само основна дигитална обрада. Учесници могу послати највише две фотографије.

Додатне информације у вези са конкурсом могу се добити позивом на број телефона: 015/893-758 сваког радног дана од 7 до 15 часова или слањем е-поште на prijavekzm@yahoo.com.

Н. Т.

ПРОЧИТАЈТЕ И…

У МУЗЕЈУ ЈАДРА – Изложба о Вујици Јевђевићу

ПЕТРОВДАНСКИ САБОР У ДОБРОМ ПОТОКУ – Дукати Ани и Михајлу

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Тагови
Подели чланак

Коментари

Wordpress (1)
  • comment-avatar
    Loznica in 2 years

    Nedajti Boze… 

  • Disqus ( )