У МАЛОМ ЗВОРНИКУ – Сређују салу Дома културе

У оквиру конкурса „Градови у фокусу 2022“, које је расписало Министарство за културу, општини Мали Зворник одобрен је заједнички пројекат Библиотеке „17. септембар“ и локалне самоуправе за уређење велике сале Дома културе и за ту намену издвојено је 9,5 милиона динара.

Радови су управо почели и подразумевају замену пода и дотрајалих седишта, а, како је недавно за ЛН потврдила Славојка Спасеновић, директорка библиотеке, установе која се стара о овом простору, реконструкција би требало да буде завршена до септембра, односно до обележавања Дана Малог Зворника и план је да свечана седница Скупштине општине буде одржана у реновираној сали.

Уз износ добијен од државе, општина учествује у радовима са још десет одсто, а после завршетка ове фазе у плану је уређење простора за шминкерницу и реконструкција постојећег хола, односно његово претварање у галеријски простор.

С. П.

Фото: Библиотека ‘’17. септембар”

ФУДБАЛ: ПРЕД НОВУ СЕЗОНУ У ПРВОЈ ЛИГИ СРБИЈЕ – Лозница почела припреме

ЛИПНИЧКИ ШОР – Настрадао возач

НОВО – Преузмите бесплатну апликацију ЛН за iOS уређаје на App Store или бесплатну апликацију ЛН за андроид уређаје на Google Play продавници!

Пратите нас и на фејсбукуинстаграму и јутјубу

Категорије
Подели чланак

Коментари

Wordpress (0)
Disqus ( )